Mooii schoonheidsinstituut

Bij mooii zijn er ook diverse schoonheidsbehandelingen mogelijk zoals ontharing met traditionele wax of suikerwax, kleuren van wenkbrauwen en wimpers, gelaatsverzorgingen,….

ONTHARING

Het snijden met een scheermesje beu? Wekelijks wachten op het inwerken van een ontharingscrème? Bij ons kan U terecht voor ontharing met traditionele wax of body Sugering

Voor de traditionele wax gebruiken we striphars voor de benen, oksels en eventueel bikinilijn en voor het gelaat wordt filmhars gebruikt.

U kan ook kiezen voor de laatste nieuwe trend namelijk body Sugaring. Suikerwax is een 100% natuurlijke ontharingstechniek om met suiker op een zachte en effectieve manier haren en zelfs dode huidcellen weg te nemen met als resultaat een niet geïrriteerde zijdezachte huid. Met deze methode kunnen we zelfs de hele korte haren alsook op de meest gevoelige plaatsen ontharen. Deze behandeling is voor ieders huidtype geschikt, voor dames en heren.

KLEURING WIMPERS EN WENKBRAUWEN

Wenkbrauwen maken je ogen sprekend en doen veel aan je gezichtsuitdrukking. Helaas heeft niet iedereen donkere wenkbrauwen meegekregen. Hier bied verven de uitkomst, dit kan in een kleur naar keuze en na een verfbeurt epileren we de wenkbrauwen steeds.

Gekleurde wenkbrauwen en wimpers blijven ongeveer 4 weken op kleur.

GELAATSVERZORGING

Body&Bess ontwikkelt sinds 2010 natuurlijke huidverzorgingsproducten die een positieve werking bieden bij huidproblemen. De producten zijn gemaakt op basis van frambozenpitolie. Deze bijzondere vruchtenolie biedt tal van voordelen voor de huid, omdat ze uitzonderlijk rijk is aan vitamine A en E, antioxidanten, omega-3 en -6. Een unieke samenstelling, met een heilzame werking op de huid.

body-bess-mooii

MAKE-UP

ARTDECO is ondertussen het absolute N° 1 make-up merk in Duitsland geworden. Het geheim van ARTDECO om tot markleider in Duitsland door te groeien is de constante focus op de individuele wensen van alle vrouwen, de veeleisende kwaliteitsnormen die ARTDECO immer hanteert en de zeer redelijke prijzen.

ARTDECO heeft een zeer ruim kleurenpallet dat voortdurend evolueert met de nieuwste trends. Iedere vrouw kan haar persoonlijk kleurenpallet Eyeshadows, highlighters en blushers zelf kiezen en meenemen in de hervulbare beauty boxes.