Voor elk van onze systemen wordt er enkel gebruik gemaakt van het hoogwaardig, hypo-allergeen merk, CND™.

CND is het meest revolutionaire en vernieuwende merk in de nagelbranche. CND introduceerde in 1979 als allereerste bedrijf acryl in de markt, wat de nagelbranche in een stroomversnelling heeft gebracht. Sindsdien is CND niet meer weg te denken.

Keer op keer komt CND met spectaculaire, nieuwe producten die de nagelbranche versteld doen staan. CND is wereldwijd geliefd door de nagelstylisten en geroemd om haar innovatieve producten. Niet voor niets is CND sinds jaar en dag grote winnaar van de Reader’s Choice Awards (20 awards in 2012, waarvan 11 eerste plaatsen!).

GEL- & ACRYLNAGELS

Wat gel is spreekt natuurlijk voor zich, een vloeibare substantie die in laagjes op de nagel worden aangebracht. Na elke laagje dient de gel uit te harden in een UV-lamp. Gel is, in tegenstelling tot acryl, geurloos. Acryl bestaat uit een vloeistof en een poeder, eens deze met elkaar in aanraking komen word er een zachte substantie gevormd. Dit bolletje wordt op de nagel aangebracht en in vorm gelegd. Acryl hardt uit aan de lucht, dat wil zeggen dat je niet onder de UV-lamp hoeft. Na enkele minuten is de acryl genoeg uitgehard om de nagel mooi in vorm te vijlen. Een laagje UV-gel zorgt voor een schitterende glans. Acrylnagels zijn zeer stevig en hard, ideaal voor een heel flexibele natuurlijke nagel. Gelnagels zijn meer flexibel dan acrylnagels. U kunt kiezen voor een witte of colour frenche, full colour of voor diverse nail art.

CND™SHELLAC™

CND Shellac is geen vervanger voor gewone nagellak of kunstnagelbehandelingen. Het is een volledig nieuwe categorie… de hybride-nagellak. Je brengt hem aan als een nagellak maar hij draagt als een gel. De ideale combinatie van gel en nagellak.
Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke natuurlijke bescherming voor uw nagels.

Let wel, deze applicatie werkt enkel voor stevige, gezonde natuurlijke nagels.

Zijn uw nagels net niet stevig genoeg, een beetje geribbeld, dan is de brisa lite smooting gel een toegevoegde waarde, net als ook volledig afweekbaar.

Het resultaat? Minimum 2 weken lang een fantastische hoogglans. CND Shellac is volledig vijlloos aan te brengen en te verwijderen.

Manicure

Onze handen zijn zo belangrijk maar toch verzorgen we ze veel te weinig.

Een manicure is goed voor je handen en nagels. Er is een mini-manicure mogelijk waar we de nagels in vorm vijlen, je nagelriemen verzorgen, handcrème inmasseren.

Deze kan aangevuld worden met een peeling van de handen, een vocht inbrengend handmasker, paraffinebad en lakken met CND™Vinylux™